Servicizing in Agriculture בחקלאות

  • Welcome
  • אודות About
  • צוות Team
  • SERVICIZING?
  • קישורים Links

ברוכים הבאים לאתר פרויקט מחקר ה-  SERVICIZING בחקלאות למזון באוניברסיטת תל אביב!

Welcome to our research web-site on SERVICIZING in the agri-food sector!

המחקר עוסק במעבר עסקים למודל חדשני של מתן שירותים לתשומות כימיות בחקלאות למזון.  צוות המחקר בוחן האם למעבר ממכירת מוצרים למתן שירותים פונקציונליים יש פוטנציאל לצמצום היקפי התשומות הכימיות לתהליכי היצור החקלאיים ולהתייעלות בשימוש בתשומות עצמן (doing more  with less) תוך כדי אימוץ רחב יותר של טכנולוגיות ומתודולוגיות ידידותיות לסביבה.

מידע כללי

צוות המחקר: ד"ר ורד בלאס וגב' צרויה שבח

הצגת המחקר: המחקר יוצג ב-2014 ביום העיון של תכנית נקודת ח"ן

מימון המחקר: תוכנית נקודת ח"ן

 ליצירת קשר: tzruyac@post.tau.ac.ilContact information

 

 

 

 

צור קשר