ידע נדרש בכלכלה

לסטודנטים שהחלו לימודיהם בשנה"ל תשע"ה

בחינת הידע הנדרש בכלכלה מתקיימת כחלק בלתי נפרד מהקורס כלכלה למנהל עסקים. לא ניתן להיבחן בבחינת הידע הנדרש בכלכלה ללא רישום לקורס.

דרישות הידע הנדרש בכלכלה מתמקדות ברמה בסיסית במיקרו-כלכלה ובמאקרו-כלכלה.

• בחינת הידע הנדרש בכלכלה תתבצע באמצעות מבחן שיתקיים  במהלך השבוע הראשון של הקורס "כלכלה למנהל עסקים" בתאריך 6/3/15, בשעה 08:30.
    לתלמידים שלא קיבלו ציון 'עובר' (לפחות 60) במבחן יתקיים מועד נוסף בשבוע השלישי של הקורס בתאריך 20/3/15.
    המבחן מושתת על שאלות רב-ברירה (Multiple Choice) כאשר חלק מהשאלות מחייבות חישובים. (השימוש במחשבון – מותר; השימוש בחומר עזר בבחינה – אסור).
    תלמידים אשר לא יעברו את בחינת הידע הנדרש לא יוכלו להמשיך את לימודיהם בקורס, השתתפותם בקורס תבוטל ללא עלות והם ייאלצו לחזור עליו בסמסטר העוקב.

• חשוב לציין כי לבחינת הידע הנדרש בכלכלה אין פטור (למעט תלמידים הפטורים ממילא מהקורס "כלכלה למנהל עסקים").

• קורס הכנה למבחן הידע בכלכלה  יתקיים  ב- XTRA סטודנט    הרישום והתשלום מתבצעים ישירות מול  XTRA סטודנט.

פרטים נוספים באתר XTRA סטודנט   או בטל' : 03-6406610